Chemical Approval | EcoOnline

Chemical Approval – programvara för kemiskt godkännande

Ta kontroll över dina kemikalieinköp. Fatta beslut om nya produkter i tvärfunktionella team. Gör det enkelt att följa upp vilka produkter som godkänts och vilka som fått avslag.

Chem_approval (1)

Översikt

Produktgodkännande är en ny modul inom Chemical Manager, EcoOnlines kemikalie-hanteringsverktyg. Den gör det möjligt för användare och beslutsgrupper att ha full kontroll över vilka produkter som kommer in i verksamheten genom en process där en produktansökan måste skickas in för granskning och godkännande innan en produkt kan läggas till i kemikalieförteckingen.

02.3-Preview-Three Products (2)

Full kontroll över kemikalieinköpen

Minska risken för oönskade produkter genom att införa ett flöde för begäran och godkännande vid nya produktkrav. Det här innebär också att du minskar risken för missbruk av kemikalier som kan medföra risk för hälsa, säkerhet och miljö.

06.1-Conclude-Approve or Reject (1)

Lättare beslut över avdelningsgränserna

Granska kemiska produkter ur olika perspektiv innan du fattar ett beslut om att börja använda dem i verksamheten genom att använda beslutsgrupper. Minska risken för att missa avgörande faktorer, som tillgången på personlig skyddsutrustning, lagringskompatibilitet, miljötillstånd, kostnader med mera.

03.4-Evaluation-Notification-Sent to the reviewer

Enkelt att följa upp och dokumentera

Samla all information på ett ställe gällande produktgodkännanden. Ta reda på om en produkt har efterfrågats och godkänts före användning, spåra anledningen till att en produktansökan avslogs och se vilka produkter som efterfrågats på olika platser.

Se demonstrationsvideon

Få en snabb 3-minutersdemo av EcoOnlines lösning Chemical Manager

Se videon nu
MicrosoftTeams-image-May-17-2022-02-28-54-15-PM

Viktiga funktioner i Produktgodkännande

New-Icon_Key-Features
Beslutsgrupper

Samla all information på ett ställe gällande produkt-godkännanden. Ta reda på om en produkt har efterfrågats och godkänts före användning, spåra anledningen till att en produktansökan avslogs och se vilka produkter som efterfrågats på olika platser.

New-Icon_Key-Features
Jämför och välj produkter

Jämför flera kemiska produkter baserat på riskangivelser, användningsområde och relaterad lagstiftning innan du väljer en slutprodukt.

New-Icon_Key-Features
Flexibel utvärdering

Involvera en eller flera granskare för att få deras åsikt om produktansökningar. Gör det möjligt för dem att utvärdera olika faktorer, som hälsa, säkerhet och miljö, när de ska ta ställning till en ansökan.

New-Icon_Key-Features
Integrering av SDS-begäran

Om en efterfrågad produkt inte är tillgänglig i EcoOnlines databas kommer det automatiskt att skickas en SDB-förfrågan efter godkännande.

New-Icon_Key-Features
Notiser

Notifieringar skickas via e-post för att säkerställa att rätt personer får relevant information om produktansökningar och uppgifter de tilldelats i samband med dessa.

Över 20 års erfarenhet

Används av 10.000+ kunder över hela världen

Med kunskap från 90 industrier har vi utvecklat plattformen för att anpassas utifrån din verksamhet.
Bilda din egen uppfattning här:

Läs mer om vad kunder säger

Lär dig mer om Produktgodkännande

Boka en demo med en av våra konsulter för att diskutera digitalisering av dina kemiska processer och förbättra din kemikaliehantering.

Boka ett möte

Adam Eriksson

Senior Business Development Manager,
EcoOnline