Kostnadsfritt webbinarium

Engelskt webbinarium** - Acting on Incidents to Prevent Accidents in the Food & Beverage Industry

food

Sammanfattning

Tid: När det passar dig!

Dagens moderna livsmedels- och dryckesindustri är 100 procent beroende av att använda kemiska ämnen. Den består av 30 olika tillverkningsområden där kemikalier används i stor utsträckning: bagerier, bearbetning av kött och fågel, dryckestillverkning, mejeriproduktion, fiskbearbetning, produktion av kylda livsmedel, bearbetning av grönsaker och malning av spannmål. I detta webbinar kommer vi att fokusera på incidenthantering och vilka policyer, arbetsprocesser och metoder man bör utgå ifrån för att minimera olyckor inom branschen.

Våra talare

Catherine Jordan - PhD Product Specialist, EcoOnline 

Catherine har över 20 års erfarenhet av att arbeta med HSEQ inom många branschtyper och har specialiserat sig på säkerhets- och kvalitetshantering. Hon är även en våra produktspecialister.

Vår talare

Siobhan O'Dwyer - Solutions Advisor, EcoOnline           

Siobhan har över 15 års erfarenhet av att utveckla och tillhandahålla lösningar till kunder i en mängd olika branscher så som, handel, logisitk, livsmedel och consumer goods.