Samarbetspartners | EcoOnline
Samarbetspartners

Våra samarbetspartners

190306_Eco_T_6119

Systematiskt arbetsmiljöarbete

EcoOnline samarbetar med flera konsulter, företagshälsotjänster och agenter som ger våra kunder god hjälp och stöd i det systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM). Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla de bästa och mest effektiva tjänsterna för att du ska kunna lösa dina specifika behov. Därför samarbetar vi med några av de främsta inom vårt område i Norden och Europa.

Våra partners bidrar till att vi kan erbjuda fler och bättre tjänster inom bland annat kemikalierådgivning, dokumentation, kvalitetssäkring, branschanpassning, innehåll och teknologiutveckling. Tillsammans levererar vi kompletta lösningar som är anpassade för dig och dina behov.

teknologisk-lab
Teknologisk Lab

Teknologisk Lab AB är ett dotterbolag till Kiwa Teknologisk Institutt AS i Norge. Vi utarbetar säkerhetsdatablad på många språk enligt CLP och REACH i EcoOnlines system. Rådgivning inom kemikaliehantering och lagstiftning, kurser, anmälningar till produktregistret, kemikalieförteckningar m. m.

1121_AFRY_Logotype_Horizontal
AFRY

AFRYs specialister inom Chemical Compliance erbjuder hjälp med bland annat, tolkning och implementering av regelverk för kemiska produkter. Vi gör också uppdrag gällande kemiska arbetsmiljörisker där vi kan hjälpa till att bygga upp kemikalieförteckningar och göra riskbedömningar för kemiska produkter och införa rutiner för säker kemikaliehantering.

Goodpoint-färg-1-1
Goodpoint AB

Goodpoint är ett av Sveriges ledande konsultbolag inom hållbar utveckling och erbjuder tjänster inom bl. a områdena kemikalier, verksamhetsstyrning, socialt ansvar och inköp och upphandling. Konsulterna inom tjänsteområdet Kemi och Miljö har tillsammans över 30 års expertis inom områdena toxikologi, kemi, biologi och kemikalielagstiftning.

SFVF-färg
SFVF

SFVF är en branschförening för Sveriges fordonsverkstäder för att skapa bästa affärsförutsättningarna för verkstäder inom plåt, lack, service och reparationer. SFVF bevakar, informerar och är med och påverkar regler, lagar och övergripande beslut i branschen för att förbättra villkoren både för bilägare och för verkstäder.

Har du frågor gällande våra samarbetspartners?

Ta kontakt med oss idag kring frågor om samarbete med oss på EcoOnline.

Kontakta oss här
Image

Hannah McGuire

Account Manager, EcoOnline Ireland