190306_Eco_T_6119
Samarbetspartners

Våra samarbetspartners

Team of architects working on construction plans
EcoOnlines samarbetspartners

Vårt systematisk arbetsmiljöarbete

  • EcoOnline samarbetar med flera duktiga konsulter, företagshälsotjänster och agenter som ger våra kunder god hjälp och stöd i det systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM). 

  • Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla de bästa och mest effektiva tjänsterna för att du ska kunna lösa dina specifika behov. Därför samarbetar vi med några av de främsta inom vårt område i Norden och Europa.

  • Våra partners bidrar till att vi kan erbjuda fler och bättre tjänster inom bland annat kemikalierådgivning, dokumentation, kvalitetssäkring, branschanpassning, innehåll och teknologiutveckling.

  • Tillsammans levererar vi kompletta lösningar som är anpassade för dig och dina behov.

 

Teknologisk Lab

Teknologisk Lab AB är ett dotterbolag till Kiwa Teknologisk Institutt AS i Norge. Vi utarbetar säkerhetsdatablad på många språk enligt CLP och REACH i EcoOnlines system. Rådgivning inom kemikaliehantering och lagstiftning, kurser, anmälningar till produktregistret, kemikalieförteckningar m. m.

Läs mer

AFRY

AFRYs specialister inom Chemical Compliance erbjuder hjälp med bland annat, tolkning och implementering av regelverk för kemiska produkter. Vi gör också uppdrag gällande kemiska arbetsmiljörisker där vi kan hjälpa till att bygga upp kemikalieförteckningar och göra riskbedömningar för kemiska produkter och införa rutiner för säker kemikaliehantering.

Läs mer

Miljö och Marknadssupport AB

MM-Support har lång erfarenhet av hälso- och miljörelaterade frågor inom näringslivet och hjälper bland annat leverantörer att upprätta säkerhetsdatablad, skapa förteckningar över hälsofarliga ämnen, göra riskbedömningar av produkternas hälso- och miljöpåverkan under produktens olika faser i livscykeln.

Läs mer

Goodpoint AB

Goodpoint är ett av Sveriges ledande konsultbolag inom hållbar utveckling och erbjuder tjänster inom bl. a områdena kemikalier, verksamhetsstyrning, socialt ansvar och inköp och upphandling. Konsulterna inom tjänsteområdet Kemi och Miljö har tillsammans över 30 års expertis inom områdena toxikologi, kemi, biologi och kemikalielagstiftning.

Läs mer

SFVF

SFVF är en branschförening för Sveriges fordonsverkstäder för att skapa bästa affärsförutsättningarna för verkstäder inom plåt, lack, service och reparationer. SFVF bevakar, informerar och är med och påverkar regler, lagar och övergripande beslut i branschen för att förbättra villkoren både för bilägare och för verkstäder.

Läs mer
Se mer Visa mindre

Ina
Account Manager, EcoOnline

Har du frågor gällande våra samarbetspartners?

Kontakta oss så hänvisar vi dig rätt. 

Kontakta oss här