Kemikalieförteckning

Samla och dela säkerhetsdatablad

Föreskrifterna för klassificering och märkning av farliga kemikalier (CLP) gäller all handel med kemikalier. Onlinebutiker skiljer sig från traditionell shopping genom att köparen inte har möjlighet att se produkten fysiskt. Med verktyget Reseller kan du enkelt göra märkningen av produkten synlig på din webbsida samt distribuera säkerhetsdatablad direkt till kund.

NEW Reseller-Hero-Mockup

Viktiga funktioner

New-Icon_Key-Features
Sök säkerhetsdatablad

Integrera en sökfunktion på din egen webbplats för att ge dina kunder tillgång till att söka efter de säkerhetsdatablad de behöver. Med en direkt anslutning till ditt substansindex i realtid är du säker på att informationen till dina kunder alltid är uppdaterad.

New-Icon_Key-Features
Rapporter

Skräddarsy dina egna rapporter och se till att säkerhetsdatabladet uppfyller kraven i föreskrifterna. Använd data från vilket fält som helst i dina säkerhetsdatablad för att skapa en mängd olika rapporter, skräddarsydda efter dina specifika behov.

New-Icon_Key-Features
Distribution

Distribuera säkerhetsdatablad till dina kunder automatiskt i molnet! Se till att du följer alla relevanta regler med uppdaterad information. Spåra alla transporter och skicka säkerhetsdatablad via e-post. Integreras med ditt ERP-system.

Våra kunder

Verksamma i över 80 branscher

På EcoOnline brinner vi för hälsa, säkerhet och hållbarhet. Vår innovativa attityd hjälper oss att kontinuerligt utveckla vår programvara till ett användarvänligt stöd för en mängd olika företag. Vi har över 20 års erfarenhet av att arbeta inom flera branscher över hela Europa i enlighet med EU-lagstiftningen.

Läs mer

Kom igång idag och lär dig mer om Reseller

Boka ett möte med en av våra konsulter för att diskutera digitalisering av era processer för kemikaliehantering med EcoOnline.

Boka möte här
Image

Hannah Daly

Account Manager, EcoOnline 

Relevanta artiklar

| HMS system
Faromärkning och faropiktogram – ha koll på kemikalierna

Tanken med faropiktogram är att på ett enkelt och tydligt sätt informera användare om de risker som farliga kemikalier...

| HMS system
Därför är hälsa och säkerhet så viktiga

Hälsa och säkerhet bör vara en integrerad del av alla verksamheter oavsett form eller storlek. Att värna om de...

| HMS system
Så förbättrar du ditt hanteringssystem för arbetstillstånd

För många verksamheter som sysslar med underhåll spelar speciella arbetstillstånd en viktig roll för att skapa säkra...