Kemikalieförteckning

Säkerhetsdatablad databas

Sök, hitta, hantera och dokumentera säkerhetsdatablad i databasen på ett och samma ställe.

SDS_Management

Mjukvara för hantering av säkerhetsdatablad

För en bra och säker arbetsmiljö behöver personer som hanterar kemikalier i sitt arbete ha tillgång till information om produkternas farliga egenskaper, hur produkterna bör användas och vilken skyddsutrustning som ska användas vid hanteringen. Denna information finns i den kemiska produktens säkerhetsdatablad (SDB). Det är företag som släpper ut kemiska produkter på marknaden som ska se till att säkerhetsdatablad medföljer till dem som använder produkterna yrkesmässigt eller säljer produkterna vidare.

Få tillgång till Europas största databas med säkerhetsdatablad och skyddsblad. Med hjälp av EcoOnlines kemikalieförteckning Chemical Manager kan alla i din verksamhet enkelt få tillgång till korrekt information för att kunna känna sig säkra i sin arbetsmiljö. I verktyget kan ni få överblick kring de viktigaste avsnitten i säkerhetsdatabladen så att du omedelbart kan identifiera faror i realtid.

Se demovideo om Chemical Manager

Få en guidad tur i Chemical Manager på bara 3 minuter. 

Se videon här
Kopia av Namnlös design (7)
wrt_linie_p1795_pos-(2)-1

"Vi kan enkelt se hela vår kemikalieförteckning och kan överskådligt ”ta tempen” på vårt kemikaliesortiment. "

Ann Pedro - Würth

Viktiga funktioner

New-Icon_Key-Features
Databas med säkerhetsdatablad

Lättillgängliga säkerhetsdatablad

New-Icon_Key-Features
SDS-förfrågningar

Vårt supportteam hjälper dig att lägga in de säkerhetsdatablad som saknas

New-Icon_Key-Features
KEMIKALIEFÖRTECKNING

Få en enkel översikt över alla kemikalier i verksamheten samt deras risker

New-Icon_Key-Features
PRODUKTINFORMATION

I mobilappen för Chemical Manager kan de anställda enkelt söka upp information om produkter, såsom första hjälpen-åtgärder och kontaktuppgifter till leverantören

Våra kunder

Verksamma i över 80 branscher

På EcoOnline brinner vi för hälsa, säkerhet och hållbarhet. Vår innovativa attityd hjälper oss att kontinuerligt utveckla vår programvara till ett användarvänligt stöd för en mängd olika företag. Vi har över 20 års erfarenhet av att arbeta inom flera branscher över hela Europa i enlighet med EU-lagstiftningen.

Läs mer

Tillgång till Nordens största databas med säkerhetsdatablad och skyddsblad

Boka ett möte med en av våra konsulter för att diskutera digitalisering av era processer för kemikaliehantering med EcoOnline.

Boka möte här
SE_3-900x900

Adam Erikson

Account Manager, EcoOnline 

FAQ

Vad är en kemikaliedatabas?

Kemikaliedatabas - På EcoOnline erbjuder vi ett digital kemikaliehanteringssystem som ser till att säkerhetsdatabladen i databasen är uppdaterade enligt senaste version. 

Vad innebär en kemikaliedatabas för säkerhetsdatablad?

Enkelt att söka och efterfråga säkerhetsdatablad vid en kemikaliedatabas. Spara tid, få automatiska uppdateringar och bli informerad när ändring i säkerhetsdatabladet skett. Snabb tillgång till skyddsblad som genereras automatiskt med information från säkerhetsdatabladet.

Kemikaliedatabas och Chemical Manager

Chemical Manager är ett molnbaserade kemikaliehanteringssystem som samlar alla dina säkerhetsdatablad och annan dokumentation om dina kemikalier.