Hälsa & Säkerhet

HMS-verktyg
för ditt arbetsmiljöarbete

Engagera Ledning, HR, Chefer, Skyddsombud och Företagshälsovården med EcoOnline HMS-verktyg. Med vår mjukvara kan du skapa ett ledningssystem för arbetsmiljöprocesser i din verksamhet. 

EHS-Category-Page-Hero-Image_900x650_NEW MAC

Hälsa, Miljö och Säkerhets (HMS) moduler 

Våra funktionella moduler ger den perfekta tillämpningen av EcoOnlines HMS-verktyg. Vi är övertygade om att oavsett dina krav på ett verktyg för hälsa och säkerhet har EcoOnline en modul som passar dig. Du kan enkelt och flexibelt lägga till eller ta bort moduler när som helst.

observation-64x64px
Observation

Med EcoOnlines Observationsmodul är det enkelt att identifiera riskområden och att genomföra kontrollåtgärder. Du ges möjlighet att identifiera både riskfyllda och säkra beteenden, ett proaktivt arbete som alla anställda är delaktiga i.

incident-64x64px
Tillbudsrapportering

Registrera och analysera alla dina händelser i vårt HMS-system. Våra moduler är integrerade och kan anpassas efter dina behov. Registrera åtgärder, utred och se grundorsaken till olyckor eller tillbud.

risk-64x64px
Riskbedöm arbetsmiljön

Riskbedöm din arbetsmiljö med riskbedömningsmodulen som guidar dig genom hela processen. Detta enkla arbetssätt för kvalitativa riskbedömningar säkerställer att alla faror och risker registreras, riskbedöms, åtgärder skapas och kontroller utförs.

audit-64x64px
Revisioner

Hantera dina revisioner, skyddsronder och checklistor från en central plats. Skräddarsy skyddsrondsmallar, checklistor eller inspektioner som säkerställer er organisations behov och ansvar igenom hela processen.

permit_to_work-64x64px
Arbetstillstånd

Gör det enkelt att kontrollera arbetsuppgifter med hög risk med vårt intuitiva verktyg ”Permit to work”. Ha koll på alla entreprenörer på arbetsplatsen, lagra alla dokument på ett ställe och se status för dina arbetstillstånd.

advanced_rca-64x64px
Rotorsaksanalys

EcoOnlines modul för avancerad rotorsaksanalys gör det möjligt att genomföra omfattande undersökningar av händelser och analysera orsaken, allt i ett enda system.

pow-64x64px
Riskbedömning av arbetsplatsen

EcoOnlines modul för riskbedömning av arbetsplatsen låter er anamma ett strukturerat sätt för att hantera kvantitativa och kvalitativa riskbedömningar.

tracker-64x64px
Smittspårning

Med EcoOnlines smittspårningsmodul kan du rapportera, spåra och analysera smittspridning bland personal och anläggningar.

Viktiga funktioner

New-Icon_Key-Features
Användarvänlig mjukvara

EcoOnlines HMS-verktyg är enkel att använda och kan anpassas till olika språk

New-Icon_Key-Features
Integration

Välj vilket digitalt verktyg du vill arbeta i, stationär dator, mobil eller skrivplatta

New-Icon_Key-Features
Trygg & Säkert

Skyddad av våra säkerhetspartners Rackspace, Cloudflare och Symante

New-Icon_Key-Features
Artificiell intelligens

Vi använder oss utav IBM Watson för att skapa en grundlig nivå av AI

New-Icon_Key-Features
ISO CERTIFIERADE

Fullt ISO / IEC 27001: 2013 (ISO 27001) certifierade

New-Icon_Key-Features
Flexibel analys

Analysera dina data och få en detaljerad presentation

Våra kunder

Verksamma i över 80 branscher

På EcoOnline brinner vi för hälsa, säkerhet och hållbarhet. Vår innovativa attityd hjälper oss att kontinuerligt utveckla vår programvara till ett användarvänligt stöd för en mängd olika företag. Vi har över 20 års erfarenhet av att arbeta inom flera branscher över hela Europa i enlighet med EU-lagstiftningen.

Läs mer

Få kontroll på din arbetsmiljö

Påbörja din resa med oss och skapa en säkrare och tryggare arbetsplats genom ett klick.

Boka möte här
SE_3-900x900

Adam Erikson

Account Manager, EcoOnline