Kontakta oss

Du har frågor - vi har svaren

Kara_190306_Eco_L_13339_edited_small

Vår kundsupport finns här för dig

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor. Om du inte hittar svar på din fråga, vänligen kontakta oss. Vi har en fantastiskt kunnig supportavdelning som mer än gärna hjälper till!

Kundnöjdhet 2019: 98.9% 

New-Icon_Efficient
Öppettider

Mån-Tors 08:00-17:00 | Fredag 08:00-15:00 | Lunchstängt 12:00-13:00

New-Icon_Support
Telefonnummer

031-7578150

New-Icon_Mail
E-postadress

support.se@ecoonline.com

Jag har glömt mitt lösenord

Har du glömt ditt lösenord kan du efterfråga att detta återställs. Detta gör du enklast genom att klicka på ”Logga in” och sedan länken ”Glömt ditt användarnamn eller lösenord?”. Fyll i din e-postadress så skickas ett e-postmeddelande med en återställningslänk.

Jag saknar användarnamn

Om företaget som du jobbar på är kund till EcoOnline är du välkommen att ta kontakt med EcoOnlines support, vi hjälper dig att komma i kontakt med ansvarig administratör hos er som kan hjälpa dig att få tillgång till ert verktyg.

Bladet jag söker finns inte under "Sök säkerhetsdatablad"

De säkerhetsdatablad som finns tillgängliga öppet på EcoOnlines hemsida är bara en begränsad del av hela EcoOnlines databas. För full access till databasen behöver ni logga in som kund och söka upp produkten via sökverktyget i ert system.

Jag vill se vilka produkter som har lagts in i kemikalieförteckningen från ett visst datum

Använd funktionen Sök i toppmenyn för att få fram fler sökfält att välja på. Klicka på båda knapparna Fler sökalternativ tills du får upp rutan med Datumsökning. Välj Tillagd till plats i rullistan och sedan de datum du önskar söka från i de två nästkommande rutorna.

Om en leverantör uppdaterar ditt säkerhetsdatablad, kommer ändring att ske automatiskt hos oss då?

Ja, säkerhetsdatabladet uppdateras automatiskt i din kemikalieförteckning när leverantören ger EcoOnline tillgång till en uppdaterad version.

Hur gör jag ett säkerhetsdatablad tillgängligt i EcoOnlines databas?

Gå in i ditt system och sök efter produkten. Klicka på fliken Alla tillgängliga produkter. Längst ner på sidan finner du knappen Efterfråga SDB. Fyll i all information och lägg till säkerhetsdatabladet, klicka sedan på Skicka. För mer information se: https://info.ecoonline.se/produktuppdateringar_chemical_manager.

Uppdatering av befintligt säkerhetsdatablad i databasen

Skicka det uppdaterade säkerhetsdatabladet till sdb.se@ecoonline.com.