Onlineutbildningar

Workshop - Hur du arbetar i Chemical Manager

NEW-CM-Category-Page-Hero

Sammanfattning

Datum: 08.12.2021
Tid: 09.00-12.00 CET 
Pris: 3495 SEK

Vi på EcoOnlines utbildningsavdelning är glada att erbjuda dig som kund och användare en workshop i hur du arbetar i Chemical Manager. En interaktiv workshop online där du får hjälp att komma igång med ditt kemikaliearbete.

Genom att anmäla dig till denna workshop online får du 

  • inför workshopen tillgång till en 30 minuter inspelad grundutbildning i kemikalieförteckning, kemiska riskkällor och kemikaliehantering
  • ett forum att diskutera utmaningar och möjligheter med kemikaliehantering med produktspecialist från EcoOnline
  • möjlighet att utbyta erfarenheter och nätverka med andra deltagare
  • en genomgång i modulen Chemical Manager
  • praktiska övningar i hur du använder Chemical Manager på bästa sätt och som passar din verksamhet 

Under workshopen behöver du vara inloggad i din verksamhets Chemical Manager. Du kommer lära dig att skapa en platsstruktur som passar din verksamhet, få kunskap i hur du söker upp en produkt och lägger till i din kemikalieförteckning samt hur du får ut information om dina kemikalier. EcoOnlines erfarna utbildare kommer finnas tillgängliga för frågor och vägledning under hela workshopen.

Anmälan är bindande. Avanmälan kan göras fram till en vecka innan workshopen. Maxantal för workshopen är 15 deltagare.

En vecka innan workshopen får du en inbjudan till mötesverktyget Microsoft Teams. I denna inbjudan kommer du även få en videolänk och enklare förberedelser.

Förberedelser
En vecka inför workshopen kommer du få en inbjudan till mötesverktyget Microsoft Teams med mer information och lättare förberedande uppgifter. Inbjudan innehåller också en länk till en förinspelad teoretisk genomgång. Se videon innan workshopen. Tänk på att testa att din inloggning i Chemical Manager fungerar innan workshopen. 


Om du har några frågor är du välkommen att kontakta EcoOnlines support, support.se@ecoonline.com.

EmelieA_
Emelie Apell

Emelie har en kemiexamen vid Stockholms universitet och brinner för att utbilda och informera EcoOnlines kunder i kemikaliehantering. Efter 5 års kundvård på EcoOnline har Emelie kunskap om de flesta utmaningar som kunderna stöter på i sitt kemikaliearbete och dess lösningar. Med sin kreativa och positiva energi levererar Emelie givande workshops.  

Maria_Speaker
Maria Pettersson

Maria har en bakgrund som miljövetare och kommunikatör. Hon har gedigen erfarenhet i att stötta och utbilda EcoOnlines kunder genom åren bland annat genom webbinarier och kundutbildningar. Maria har ett stort miljöengagemang och vill arbeta mot en minskning av användandet av farliga kemikalier för en bättre och mer hållbar framtid. Maria har även arbetat med framtagande av EcoOnlines nya utbildningsplattform Learning Manager. 

HelenaP_
Helena Persson

Helena har arbetat på EcoOnline mer än 4 år och arbetade från början med kundvård på EcoOnlines supportavdelning. Förutom att ha bra koll på kundernas behov arbetar hon även passionerat med EcoOnlines miljöledningssystem. Med en examen inom E-business Management med fokus på hållbart företagande bidrar Helena med både kunskap och engagemang för att verksamheter ska bli mer hållbara.