Översikt
Titel: Acting on Incidents to Prevent Accidents in the Food & Beverage Industry
Titel: Acting on Incidents to Prevent Accidents in the Food & Beverage Industry
Dagens moderna livsmedels- och dryckesindustri är 100 procent beroende av att använda kemiska ämnen. Den består av 30 olika tillverkningsområden där kemikalier används i stor utsträckning: bagerier, bearbetning av kött och fågel, dryckestillverkning, mejeriproduktion, fiskbearbetning, produktion av kylda livsmedel, bearbetning av grönsaker och malning av spannmål. I detta webbinar kommer vi att fokusera på incidenthantering och vilka policyer, arbetsprocesser och metoder man bör utgå ifrån för att minimera olyckor inom branschen.
Catherine har över 20 års erfarenhet av att arbeta med HSEQ inom många branschtyper och har specialiserat sig på säkerhets- och kvalitetshantering. Hon har arbetat inom mat & dryck, handel, catering och tillverkning.
Siobhan har över 15 års erfarenhet av att utveckla och tillhandahålla lösningar till kunder i en mängd olika branscher så som, handel, logisitk, livsmedel och consumer goods.