shutterstock_766640608_72dpi
Engelskt Webbinarium

Acting on Incidents to Prevent Accidents in the Food & Beverage Industry

Översikt

Titel: Acting on Incidents to Prevent Accidents in the Food & Beverage Industry


Registrera dig här:

Sammanfattning

Dagens moderna livsmedels- och dryckesindustri är 100 procent beroende av att använda kemiska ämnen. Den består av 30 olika tillverkningsområden där kemikalier används i stor utsträckning: bagerier, bearbetning av kött och fågel, dryckestillverkning, mejeriproduktion, fiskbearbetning, produktion av kylda livsmedel, bearbetning av grönsaker och malning av spannmål. I detta webbinar kommer vi att fokusera på incidenthantering och vilka policyer, arbetsprocesser och metoder man bör utgå ifrån för att minimera olyckor inom branschen.

 

Speakers

C Jordan_100x100
Catherine Jordan, PhD
Product Specialist, EcoOnline

 

Catherine har över 20 års erfarenhet av att arbeta med HSEQ inom många branschtyper och har specialiserat sig på säkerhets- och kvalitetshantering. Hon har arbetat inom mat & dryck, handel, catering och tillverkning.

Siobhan ODwyer 100x100
Siobhan O'Dwyer
Solutions Advisor på EcoOnline - UK & IRE Markets

 

Siobhan har över 15 års erfarenhet av att utveckla och tillhandahålla lösningar till kunder i en mängd olika branscher så som, handel, logisitk, livsmedel och consumer goods.