Kostnadsfritt webbinarium

Substitution av farliga kemikalier för en verksamhet i framkant

Substitutions (Header) SWE
On demand - kostnadsfritt webbinarium

Sammanfattning

Att ha kunskap om vilka farliga kemiska produkter som används i verksamheten och finns i ens varor är en förutsättning för att kunna bedriva en långsiktigt hållbar verksamhet. För att kunna identifiera ämnen som är särskilt farliga behövs ofta en djupdykning i verksamhetens processer och kunskap om särskilt farliga ämnen. Genom att fördjupa sig i detta och arbeta med att eliminera eller substituera farliga kemikalier kan er verksamhet vara i framkant.

Ca 45 minuter kunskapspåfyllning genom att ta del av detta on demand-webbinarium! Fyll i uppgifterna och se på webbinariet när du vill - spara länken så kan du se webbinariet flera gånger.

Maria_Speaker
Maria Pettersson

Maria har en bakgrund som miljövetare och kommunikatör. Hon har gedigen erfarenhet i att stötta och utbilda EcoOnlines kunder genom åren bland annat genom webbinarier och kundutbildningar. Maria har ett stort miljöengagemang och vill arbeta mot en minskning av användandet av farliga kemikalier för en bättre och mer hållbar framtid. Maria har även arbetat med framtagande av EcoOnlines nya utbildningsplattform Learning Manager.  

EmelieA_
Emelie Apell

Emelie har en kemiexamen vid Stockholms universitet och brinner för att utbilda och informera EcoOnlines kunder i kemikaliehantering. Efter 5 års kundvård på EcoOnline har Emelie kunskap om de flesta utmaningar som kunderna stöter på i sitt kemikaliearbete och dess lösningar. Med sin kreativa och positiva energi levererar Emelie givande workshops.