Young business woman working typing on computer in her office-1-1
Webbinarium

Hur svårt kan det vara? Kom igång med ditt arbetsmiljöarbete.

Översikt

Titel: Kom igång med ditt arbetsmiljöarbete!

Datum & Tid: När det passar dig!

 

Registrera dig här:

Sammanfattning

Ett webbinar som handlar om att det är lättare att krångla till arbetsmiljöarbetet än att göra det enkelt och tydligt.

Fokus kommer att ligga på:
  1. Värdet av ett systematiskt arbetsmiljöarbete när man har ett digitalt verktyg
  2. Förändringsresan som du i din verksamhet behöver göra för att alla ska arbeta med SAM i verktyget dvs implementation
  3. Hur man ser på sin digital transformation

Alla i en organisation ska kunna arbeta för att skapa en bra säkerhetskultur där både medarbetare och chefer har möjlighet att kunna ta sin del av ansvaret för det systematiska arbetsmiljöarbetet. Resultatet av ditt arbete blir ökad lönsamhet, bättre effektivitet och att organisationen är steget före ohälsa och olycka- på riktigt.


Talare

FotoHelenaBerggren2018
Helena Berggren
Entreprenör och utbildare

 

Helena Berggren är entreprenören som sedan 1996 startat och drivit upp två bolag. Sedan 17 år tillbaka arbetar hon i det egna bolaget, Helena Berggren AB, som managementkonsult, utbildare och föreläsare. Företaget arbetar brett inom områden såsom företagskultur, ledarskap, medarbetarskap, arbetsmiljö, kommunikation mellan människor samt service och bemötande. Helena är ofta anlitad inom förändringsledning och verksamhetsutveckling.

Helena har arbetat med ledarskap i över 25 år, både nationellt och internationellt. Hon har hjälpt 100-tals företag att utvecklas och nå sin fulla potential. Hon har hjälpt över 7000 personer till en bättre hälsa och sundare livsstil. Helenas devis är ”Resultat får du inte av vad du VET utan av vad du GÖR” och hon har gjort sig känd som en ”doer”, hon inte bara vet, hon gör.

Bland hennes uppdragsgivare finns allt från enmansföretag till börsbolag, från många olika branscher, universitet, högskolor och stiftelser.
Att lyssna på Helena ger energi och många aha-upplevelser. Kom och låt dig inspireras!

copy_of_untitled_6-1
Helena Lignell
Product Specialist EcoOnline


Helena  arbetar på EcoOnlines som produktspecialist inom Safety Manager. Helena har arbetat med arbetsmiljöfrågor inom fordonsindustrin och inom Företagshälsovården i drygt 10 år.

Är bra på att identifiera kundens behov och vara ”bryggan” mellan ett analogt arbetssätt till ett digitalt när det kommer till HSE arbetet.