Kostnadsfritt webbinarium

Kom igång med ditt HMS-arbete

Multiethnic group of happy business people working together in office
Kom igång med ditt HMS-arbete | 22 sept., kl. 10:00

Välkommen på en energigivande stund kring temat hälsa, miljö och säkerhet!

Under webbinariet kommer du att insikter om vilka verktyg det finns för att starta nya projekt inom HMS. Helena Lignell och Håkan Titus från RiktigGruppen kommer att guida dig så att du får än mer kunskap om detta omfattande ämne.

Ta också chansen att anmäla dig för att få ny inspiration att ta det befintliga arbetsmiljöarbetet till en ny nivå!

45 minuters kunskapspåfyllning!

Boka din plats idag - välkommen!

Våra talare

EmelieA_
Emelie Apell

Emelie har en kemiexamen vid Stockholms universitet och brinner för att utbilda och informera EcoOnlines kunder i kemikaliehantering. Efter 5 års kundvård på EcoOnline har Emelie kunskap om de flesta utmaningar som kunderna stöter på i sitt kemikaliearbete och dess lösningar. Med sin kreativa och positiva energi levererar Emelie givande workshops.  

KarinK
KARIN KÄLLSTRÖM

Karin har sin bakgrund inom både kemi och miljö och har de senaste åren stöttat verksamheter i deras arbetsmiljöarbete. Karins specialitet ligger i att skapa säkerhetsdatablad och har erfarenhet av både GHS och CLP. På EcoOnline arbetar Karin som produktspecialist med våra verktyg ALMEGO och Chemical Manager.
Karin brinner för sina kunder och finns alltid där som hjälpande hand!

HelenaLignell-2
HELENA LIGNELL

Helena arbetar som produktspecialist inom HMS på EcoOnline och har erfarenhet av arbetsmiljöarbete i stora och små bolag, privata och kommunala. Under de senaste 15 åren har Helena supporterat chefer i arbetsmiljörelaterade frågor och även utbildat inom Bättre arbetsmiljö - BAM. Helenas arbete på EcoOnline innebär att hjälpa våra kunder att säkerställa att deras HMS-arbete speglas i våra digitala verktyg.