Kostnadsfritt webbinarium

Använd ett digitalt verktyg för att stärka er verksamhets kompetens

NEW LM-Mobile-Mockup_900x650_2021
On demand - kostnadsfritt webbinarium

Sammanfattning

Att lära sig digitalt är trenden för framtidens lärande. Under coronapandemin har begränsningen av fysiska möten medfört en snabb och omfattande digital omställning. Att lära sig genom digitala hjälpmedel gör att vi kan lära oss var vi vill, i vår egen takt och utan att behöva synkronisera med andra. Behovet av kunskap inom hälsa, miljö och säkerhet är alltid lika aktuellt.

Learning Manager är en e-learningplattform vi på EcoOnline lanserade under våren 2021. Verktyget erbjuder er en möjlighet att skapa eget utbildningsmaterial anpassat efter er verksamhet. Verktyget ger även tillgång till ett färdigt utbildningsbibliotek med e-learning inom områdena hälsa, arbetsmiljö och säkerhet.

Maria_Speaker
Maria Pettersson

Maria har en bakgrund som miljövetare och kommunikatör. Hon har gedigen erfarenhet i att stötta och utbilda EcoOnlines kunder genom åren bland annat genom webbinarier och kundutbildningar. Maria har ett stort miljöengagemang och vill arbeta mot en minskning av användandet av farliga kemikalier för en bättre och mer hållbar framtid. Maria har även arbetat med framtagande av EcoOnlines nya utbildningsplattform Learning Manager.  

EmelieA_
Emelie Apell

Emelie har en kemiexamen vid Stockholms universitet och brinner för att utbilda och informera EcoOnlines kunder i kemikaliehantering. Efter 5 års kundvård på EcoOnline har Emelie kunskap om de flesta utmaningar som kunderna stöter på i sitt kemikaliearbete och dess lösningar. Med sin kreativa och positiva energi levererar Emelie givande workshops.