Hvordan E-læring forbedrer helse og sikkerhet på arbeidsplassen
Kostnadsfritt webbinarium

Fördelar med digitalt lärande

- och vår nya utbildningsplattform Learning Manager

Översikt

Titel: Fördelar med digitalt lärande - och vår nya utbildningsplattform Learning Manager

Datum: 28.05.2021

Tid: 10:00-10:30 CET

 

Registrera dig här

Sammanfattning

Engelskt webbinarium!***

I detta webbinarium så kommer våra produktexperter ta dig igenom vad fördelarna är vid digitalt lärande och hur vikten av att utöka sin kunskap stärker och skapar säkrare arbetsplatser. Du kommer också få en översikt på vår nyligen lanserade utbildningsplattform - Learning Manager.

Ett "Learning Management System" (LMS) används ofta för att skapa, leverera och hantera utbildningar inom organisationer. Detta kan handla om interna utbildningar för kunder, samarbetspartners eller anställda. Ett LMS verktyg kan användas för att spåra och rapportera det man har åstadkommit vad gäller utbildning. 


Få chansen att ställa frågor till produktchefen för Learning Manager som kommer att besvaras live under webbinariet. Registrera dig idag!

 

Talare

maria
Maria Pettersson
Product Specialist/Instructor, EcoOnline

Varje år möter Maria hundratals människor som arbetar med kemikalier, kemisk dokumentation och frågor som rör säker kemikaliehantering. Maria är produktspecialist för Chemical Manager och utbildare inom EcoOnline.

 

tormod-2
Tormod Mikalsen Nedreberg
Product Manager, New Products, EcoOnline

Många känner igen Tormod som presentatör vid EcoOnlines årliga seminarium. Tormod är vanligtvis produktchef för nya produkter och har bland annat en magisterexamen i innovation och management. Under 8 år på EcoOnline har han arbetat mycket med frågor relaterade till att göra våra kunders arbetsplats säkrare.