Kostnadsfritt webbinarium

Substitution & riskbedömning – och andra nyheter i Chemical Manager

substitution bilde
On demand - kostnadsfritt webbinarium

Sammanfattning

Vill ni komma igång med utbytet av farliga kemikalier i er verksamhet men vet inte var ni ska börja? Hade en färdig riskbedömningsmall underlättat ert riskbedömningsarbete?

För två år sedan började vi vårt arbete med att utveckla vårt gränssnitt nya Chemical Manager. Utvecklingen går i en rasande fart och vi jobbar konstant med att förbättra och ta fram nya aktuella funktioner för att förenkla ditt arbete för en säker kemikaliehantering.

I detta webbinar visar våra produktspecialister några av de populäraste funktionerna i nya Chemical Manager, såsom vårt verktyg för substitution, vår nya riskbedömningsmall och hur du kan använda QR-koder för att skapa tillgänglighet till er kemikalieförteckning.

Funktioner som visas i detta webbinarium:

  • Substitution – ett verktyg som ger dig stöd i utbytet av farliga kemikalier
  • Vår nya riskbedömningsmall – NYHET!
  • QR-kod – skapa direkt tillgång till Chemical Manager genom QR-koder

Ca 45 minuter kunskapspåfyllning genom att ta del av detta on demand-webbinarium! Fyll i uppgifterna och se på webbinariet när du vill - spara länken så kan du se webbinariet flera gånger.

Vår talare

Emelie Sofie Apell - Product Specialist, EcoOnline 

Emelie arbetar både på EcoOnlines supportavdelning och även som produktspecialist och utbildare. Precis som EcoOnline är Emelie lösningsorienterad och efter flera år på EcoOnlines supportavdelning har Emelie sett och hört vad kunderna behöver i sina kemikaliehanteringssystem.

EmelieA_