Kostnadsfritt webbinarium

Vad är värdet av att digitalisera lösningar kring arbetssäkerhet?

Platform-Hero-Mockup

Sammanfattning

Datum: 22.06.2021
Tid: 10.00-10.45 CET

Engelskt webbinarium!***

När målet är att få en överblick över din säkerhetshantering av arbetsmiljö och säkerhet kan vi erbjuda dig ett helt datadrivet tillvägagångssätt. Du kan fånga upp, granska och hantera säkerhetsdata för att uppnå era arbetsmiljömål och ha en hög regel och lagefterlevnad.
I det här webbinariet får du en inblick i hur digitala verktyg enkelt och smidigt kan länka alla områden inom HMS (hälsa, miljö och säkerhet) kemikaliesäkerhet och utbildning under ett tak för att säkerställa att du har en plattform för alla dina säkerhetsbehov.

I denna plattform kan du: 

  • Se till att du har en enda plattform för all din HMS-, kemikalie- och utbildningsdata
  • Ansluta all digital teknik: IoT4 (Industrial Internet of Things), sociala medier och mobilåtkomst för att fånga upp all relevant säkerhetsinformation. Denna samlade bild av HMS data visualiseras i en rapport för att du ska kunna arbeta proaktivt.
  • Motivera och entusiasmera de som arbetar med HMS uppgifter, från att använda kalkylblad till att använda sofistikerad innovativ teknik och maskininlärning (ML)
  • Ge HMS-proffs en 360-bild av säkerhetsprestanda inom er organisation
  • Registrera säkerhetsdata såsom riskobservationer, tillbud eller andra risker via röstapplikationer och virtuella assistenter för att stödja ert säkerhetsarbete.
  • Ha en plattform för att uppnå regel och lagefterlevnad
Vår talare

Rob Leech -Principle Product Director, EcoOnline

Sedan starten av Airsweb 1999 har Robert Leech varit ansvarig för att leda alla aspekter av produkthantering, R&D och produktvision som omfattar den mycket framgångsrika och mest tekniskt avancerade EHS-mjukvarulösningen - AVA, nu en del av EcoOnline.

Vår talare

Dermot Dinan - Sales Manager, UK and Ireland, EcoOnline

Dermot har över 15 års erfarenhet av att utveckla och distribuera riskbedömningssystem kring en mängd olika branscher inklusive sjukvård, läkemedel, livsmedelstillverkning och konsumtionsvaror. Han jobbar fokuserat med UK & Irland kunderna.