Waggish happy fingers with team building concept
Webbinarium

Vinnande företagskultur

Översikt

Titel: Vinnande företagskultur

Datum: 25 november 2021
Tid: 13:00 - 13:30

 

Registrera dig här:

Sammanfattning

Kultur är inte bara vad vi uppmuntrar utan också vad vi tillåter. Varje arbetsgivare vinner på att aktivt jobba med sin företagskultur. Vi får lättare att rekrytera, vi får mindre personalomsättning, vi får ett gott rykte, vi får fler affärer bara för att ge några exempel. Vad händer i praktiken och vilka konsekvenser får det när vi inte har fokus på just kulturen?

Går det att vända en ”missnöjeskultur”? Hur bygger man en framgångskultur – och inte minst, hur vidhåller vi den över tid?

Talare

FotoHelenaBerggren2018
Helena Berggren
Entreprenör och utbildare

 

Helena Berggren är entreprenören som sedan 1996 startat och drivit upp två bolag. Sedan 17 år tillbaka arbetar hon i det egna bolaget, Helena Berggren AB, som managementkonsult, utbildare och föreläsare. Företaget arbetar brett inom områden såsom företagskultur, ledarskap, medarbetarskap, arbetsmiljö, kommunikation mellan människor samt service och bemötande. Helena är ofta anlitad inom förändringsledning och verksamhetsutveckling.

Helena har arbetat med ledarskap i över 25 år, både nationellt och internationellt. Hon har hjälpt 100-tals företag att utvecklas och nå sin fulla potential. Hon har hjälpt över 7000 personer till en bättre hälsa och sundare livsstil. Helenas devis är ”Resultat får du inte av vad du VET utan av vad du GÖR” och hon har gjort sig känd som en ”doer”, hon inte bara vet, hon gör.
Bland hennes uppdragsgivare finns allt från enmansföretag till börsbolag, från många olika branscher, universitet, högskolor och stiftelser.
Att lyssna på Helena ger energi och många aha-upplevelser. Kom och låt dig inspireras!