Skriv upp dig för att ta del av Verdantix-rapporten

Boka din rapport idag och få unika insikter, samtidigt som du ökar din kunskap kring de mest framgångsrika mjukvaruleverantörerna på EHS-marknaden.

Rapporten är mycket populär då den ger dig en djup insikt nuläget och trenderna inom EHS-marknaden. Verdantix gör en grundlig analys av de globala trenderna inom Miljö, Hälsa och Säkerhet (EHS) i denna detaljerade undersökning. Rapporten för 2021, listar de 22 ledande leverantörerna och i år, för första gången, finns EcoOnline bland dessa - se till att inte missa avsnittet som förklarar varför vi befinner oss i detta prestigefyllda sammanhang.

Metoden som Verdantix använder kombinerar referensdata från dryga 2,5 timmars produktdemonstrationer och ett frågeformulär bestående av 383 frågor som genomförs av en oberoende panel. Resultatet är en användbar rapport som kategoriserar de olika leverantörerna som "Challengers", "Innovators", "Specialists" eller "Leaders", vilket gör det lättare att bedöma vilken EHS-programvara som bäst matchar ditt företags behov och kommer att vara en relevant partner för framtiden.

Ladda ner en kopia av "Green Quadrant EHS Software 2021 Report"

Ladda ner din rapport idag - kostnadsfritt