Kostnadsfritt on demand webbinarium

Riskbedömning av kemiska riskkällor

Handwritten Risk Assessment on a Chalkboard. Composition with Chalkboard and Ring Binders, Office Supplies, Reports on Blurred Background. Toned Image. 3D Render.

Sammanfattning

Tycker du det är svårt att komma igång med hur du ska riskbedöma dina kemiska produkter och andra riskkällor? 

På 30 minuter kommer du att få kunskap i hur du identifierar kemiska riskkällor som kan finnas i din verksamhet, vilken information du kan ta hjälp av och hur du identifierar farliga situationer som kan uppstå. Vi går även igenom i vilken ordning riskminskande åtgärder ska prioriteras enligt den så kallade åtgärdstrappan.

Avslutningsvis kommer vi att prata om vikten av att informera om riskerna och när en ny riskbedömning behöver göras. All information som vi tar upp grundar sig i svensk lagstiftning.

Fyll i uppgifterna och se på webbinariet när du vill - spara länken så kan du se webbinariet flera gånger.

Våra talare

EmelieA_
Emelie Apell

Emelie har en kemiexamen vid Stockholms universitet och brinner för att utbilda och informera EcoOnlines kunder i kemikaliehantering. Efter 5 års kundvård på EcoOnline har Emelie kunskap om de flesta utmaningar som kunderna stöter på i sitt kemikaliearbete och dess lösningar. Med sin kreativa och positiva energi levererar Emelie givande workshops.  

KarinK
KARIN KÄLLSTRÖM

Karin har sin bakgrund inom både kemi och miljö och har de senaste åren stöttat verksamheter i deras arbetsmiljöarbete. Karins specialitet ligger i att skapa säkerhetsdatablad och har erfarenhet av både GHS och CLP. På EcoOnline arbetar Karin som produktspecialist med våra verktyg ALMEGO och Chemical Manager.
Karin brinner för sina kunder och finns alltid där som hjälpande hand!

Speakers Adam
ADAM ERIKSSON

Adam har hjälpt kunder att komma igång med Ecoonlines digitala system i över fyra år. Det roligaste med arbete är att se alla nöjda kunder som får stor nytta av våra digitalt lösningar. Det kan vara alltifrån att spara tid till att följa lagkrav. Men även att något som tidigare ansågs ganska tråkigt nu kan bli roligt med hjälp av ett snyggt och enkelt verktyg.