Kostnadsfritt webbinarium

6 skyldigheter i ditt kemikaliearbete

shutterstock_618549782
Sex skyldigheter i ditt kemikaliearbete | 20 oktober kl. 10:00-10:45

I många företag kan åtgärder genomföras på ett ganska enkelt sätt för att hjälpa till att skydda de anställdas hälsa. Under detta webbinarium går vi inom de sex skyldigheter som du enligt lag måste göra kring kemikaliesäkerhet.

45 minuters kunskap inom ett område som berör alla arbetsplatser och organisationer.

Du får ta del av den senaste informationen och får med dig handfasta tips som är lätta att omvandla i praktiken! 

Boka din plats i dag! Välkommen!

Våra talare

EmelieA_
Emelie Apell

Emelie har en kemiexamen vid Stockholms universitet och brinner för att utbilda och informera EcoOnlines kunder i kemikaliehantering. Efter 5 års kundvård på EcoOnline har Emelie kunskap om de flesta utmaningar som kunderna stöter på i sitt kemikaliearbete och dess lösningar. Med sin kreativa och positiva energi levererar Emelie givande workshops.  

Speakers Emma Holmberg
Emma Holmberg

Emma har under hela sitt yrkesliv arbetat med kemikaliesäkerhet och kemikalielagstiftning på olika sätt. Hon har lång erfarenhet av utarbetande av säkerhetsdatablad och märknings-information och av att stötta verksamheter i sin kemikalie- och farligt gods-hantering. Emma har varit på EcoOnline i många år i olika roller, både inom utbildning och produktutveckling, och är nu en av våra produktspecialister inom Chemical Manager och ALMEGO. Våra produkter kan hon utan och innan och tycker mycket om att hjälpa våra användare att få ut det bästa av dem!