Webbinarium om kemikaliearbete och dina skyldigheter | EcoOnline [che][we]
Kostnadsfritt webbinarium

6 skyldigheter i ditt kemikaliearbete

shutterstock_618549782
on demand - kostnadsfritt webbinarium

Sammanfattning

Tid: När det passar dig!

I många företag kan åtgärder genomföras på ett ganska enkelt sätt för att hjälpa till att skydda de anställdas hälsa. Under detta webbinarium går vi inom de sex skyldigheter som du enligt lag måste göra kring kemikaliesäkerhet.


All information som vi tar upp grundar sig i svensk lagstiftning.

Ca 45 minuter kunskapspåfyllning genom att ta del av detta on demand-webbinarium! Fyll i uppgifterna och se på webbinariet när du vill - spara länken så kan du se webbinariet flera gånger.

Våra talare

EmelieA_
Emelie Apell

Emelie har en kemiexamen vid Stockholms universitet och brinner för att utbilda och informera EcoOnlines kunder i kemikaliehantering. Efter 5 års kundvård på EcoOnline har Emelie kunskap om de flesta utmaningar som kunderna stöter på i sitt kemikaliearbete och dess lösningar. Med sin kreativa och positiva energi levererar Emelie givande workshops.  

Speakers Emma Holmberg
Emma Holmberg

Emma har under hela sitt yrkesliv arbetat med kemikaliesäkerhet och kemikalielagstiftning på olika sätt. Hon har lång erfarenhet av utarbetande av säkerhetsdatablad och märknings-information och av att stötta verksamheter i sin kemikalie- och farligt gods-hantering. Emma har varit på EcoOnline i många år i olika roller, både inom utbildning och produktutveckling, och är nu en av våra produktspecialister inom Chemical Manager och ALMEGO. Våra produkter kan hon utan och innan och tycker mycket om att hjälpa våra användare att få ut det bästa av dem!

Speakers  Niklas
NIKLAS ENGBERG

Niklas förenklar våra kunders arbete kring miljö/hållbarhet- och arbetsmiljö sedan ett par år tillbaks på vår säljavdelning. Med hans erfarenhet av olika arbetsplatser vill han bidra till säkrare och tryggare arbetsmiljöer. En prioritet i hans arbete är att  förmedla den återkommande feedbacken om hur våra digitala lösningar förenklar vardagen för alla typer av verksamheter. Genom exempelvis tidsbesparing, lagefterlevnad, bättre struktur och engagemang i den egna verksamheten.