Kostnadsfritt webbinarium

Detta behöver finnas med i din kemikalieförteckning

Chemical safety Awareness 600x400
Detta behöver finnas med i din kemikalieförteckning || 4 oktober kl. 11:00-11:30

Välkommen till ett av våra mest populära webbinarium!

Under detta webbinarium kommer du att få kunskap om varför du ska ha en kemikalieförteckning, hur du använder kemikalieförteckningen i ditt dagliga arbete och framför allt vad den ska innehålla enligt gällande lagstiftning. Emelie, Karin och Adam kommer att guida dig så att du kan göra rätt.

30 minuters kunskap inom ett område som berör alla arbetsplatser och organisationer.

Du får ta del av den senaste informationen och materialet som är kopplat till kemikalieförteckning och kemikaliehantering.

Våra talare

EmelieA_
Emelie Apell

Emelie har en kemiexamen vid Stockholms universitet och brinner för att utbilda och informera EcoOnlines kunder i kemikaliehantering. Efter 5 års kundvård på EcoOnline har Emelie kunskap om de flesta utmaningar som kunderna stöter på i sitt kemikaliearbete och dess lösningar. Med sin kreativa och positiva energi levererar Emelie givande workshops.  

KarinK
KARIN KÄLLSTRÖM

Karin har sin bakgrund inom både kemi och miljö och har de senaste åren stöttat verksamheter i deras arbetsmiljöarbete. Karins specialitet ligger i att skapa säkerhetsdatablad och har erfarenhet av både GHS och CLP. På EcoOnline arbetar Karin som produktspecialist med våra verktyg ALMEGO och Chemical Manager.
Karin brinner för sina kunder och finns alltid där som hjälpande hand!

Speakers Adam
ADAM ERIKSSON

Adam har hjälpt kunder att komma igång med Ecoonlines digitala system i över fyra år. Det roligaste med arbete är att se alla nöjda kunder som får stor nytta av våra digitalt lösningar. Det kan vara alltifrån att spara tid till att följa lagkrav. Men även att något som tidigare ansågs ganska tråkigt nu kan bli roligt med hjälp av ett snyggt och enkelt verktyg.