Leadership sign with sky background
Webbinarium

Självledarskap – bli ditt bästa jag i ditt livs olika roller

Översikt

Titel: Självledarskap – bli ditt bästa jag i ditt livs olika roller

Datum: 28 oktober 2021
Tid: 13:00 - 13:30

 

Registrera dig här:

Sammanfattning

För att leda andra måste du först kunna leda dig själv. Självledarskap , att göra det du vet att du borde, det svåraste ledarskapet av de alla. Vad innebär självledarskap i tanke och handling? Och vad blir konsekvensen av att låta bli?

Det är egentligen inte mycket som krävs för att bli ditt bästa jag! Men all förändring börjar hos dig själv. I tanke och handling.

Låt dig inspireras!
Lär dig hur: Att komma igång och i mål.
För din skull!

Talare

FotoHelenaBerggren2018
Helena Berggren
Entreprenör och utbildare

 

Helena Berggren är entreprenören som sedan 1996 startat och drivit upp två bolag. Sedan 17 år tillbaka arbetar hon i det egna bolaget, Helena Berggren AB, som managementkonsult, utbildare och föreläsare. Företaget arbetar brett inom områden såsom företagskultur, ledarskap, medarbetarskap, arbetsmiljö, kommunikation mellan människor samt service och bemötande. Helena är ofta anlitad inom förändringsledning och verksamhetsutveckling.

Helena har arbetat med ledarskap i över 25 år, både nationellt och internationellt. Hon har hjälpt 100-tals företag att utvecklas och nå sin fulla potential. Hon har hjälpt över 7000 personer till en bättre hälsa och sundare livsstil. Helenas devis är ”Resultat får du inte av vad du VET utan av vad du GÖR” och hon har gjort sig känd som en ”doer”, hon inte bara vet, hon gör.
Bland hennes uppdragsgivare finns allt från enmansföretag till börsbolag, från många olika branscher, universitet, högskolor och stiftelser.
Att lyssna på Helena ger energi och många aha-upplevelser. Kom och låt dig inspireras!