Förse dina kunder med uppdaterade säkerhetsdatablad

Reseller är ett användarvänligt verktyg som förser dina kunder med uppdaterade säkerhetsdatablad (SDB) via er hemsida. Du kan även distribuera säkerhetsdatablad till dina kunder automatiskt via email. Med Reseller kan du enkelt följa nationell och internationell lagstiftning, så som Reach och CLP.

Enkelt
Enkelt att implementera och använda Spara tid och resurser.
Flexibelt

Anpassas till ditt arbetssätt
Dela information

Distribution i enlighet med REACH & CLP

Varför Reseller?

Vår lösning är baserad på erfarenhet från flertalet branscher. Med den erfarenheten, vet vi att enkelhet är det som krävs.

Det är därför du enkelt kan både distribuera säkerhetsdatablad till dina kunder automatiskt via email eller göra dem tillgängliga direkt på er hemsida och i er webbshop. Alltid uppdaterade säkerhetsdatablad utan manuellt underhåll – tryggt, smidigt och tidsbesparande.

Vad är det du får?

Ett webbaserat system för att distribuera och göra dina säkerhetsdatablad sökbara och tillgängliga via er hemsida. Välj tilläggsmoduler så som Distribution, Shoplink eller Report för att skräddarsy ditt system.

Tillgängliga funktioner i Reseller

Automatiserar utskicken av säkerhetsdatablad till dina kunder. Du väljer själv när och hur ofta de ska skickas ut. Utskickshistoriken sparas i systemet, en trygg funktion att ha vid en inspektion från myndigheterna. Integreras med ditt ordersystem.

Gör det enkelt för din kund att ladda ner säkerhetsdatablad via er webbshop. Alltid uppdaterade säkerhetsdatablad i webbshopen utan manuellt underhåll – tryggt, smidigt och tidsbesparande. Finns även möjlighet att visa faroinformation från etiketten, ett lagkrav om produkten klassificeras som farlig.

Gör det enkelt för din kund att söka och ladda ner säkerhetsdatablad via er hemsida. Alltid uppdaterade säkerhetsdatablad på er webb utan manuellt underhåll – tryggt, smidigt och tidsbesparande. En värdefull service till era kunder.

Skapa skräddarsydda rapporter som är viktiga för just ert företag. Använd data från dina säkerhetsdatablad för att skapa en stor variation av rapporter.