Höstens webbinarier och kurser är klara

Nya kurser som e-learning för Chemical Manager finns nu också på vår plattform


Via vår utbildningsplattform Learning Manager kan du ta del av våra två nya e-kurser: Grundkurs i Chemical Manager och Riskbedöm i Chemical Manager. Dessa online-kurser kan du enkelt köpa separat. Om ni har ett eget e-learningssystem/utbildningsplattform kan dessa utbildningar integreras.

Vi på EcoOnline vill tipsa om kommande kurser och webbinarier. Höstens datum är spikade så se till att boka in dem i din kalender redan idag>>

För dig som är kund och vill ta del av våra interaktiva workshops, läs mer här och det finns även möjlighet att skräddarsy en kurs för er verksamhet: på plats, hybrid eller digitalt. Läs mer här om de kurser som är extra populära som företagskurser.

Tips för hängmattan!
När du tar en paus i hängmattan, ladda ner vårt populära webbinarium om självledarskap. Tema: Bli ditt bästa jag i ditt livs olika roller. En stund att reflektera är alltid bra och visst passar det bra under ledigheten och i hängmattan?!

Nu önskar vi er en glad och säker sommar!


Author Sandra Sköld

Sandra Sköld är marknadschef för EcoOnline i Sverige. Hon har över 20 års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation inom internationella organisationer och många olika branscher. Alla artiklar är skrivna tillsammans med EcoOnlines produktspecialister, med kunskap inom arbetsmiljöfrågor, utbildning och kemikaliehantering.

Relevanta artiklar

| Kemikaliesäkerhet
Ett bra arbetsliv fritt från cancer

Ett arbetsliv fritt från cancer kan kännas självklart. Så är inte fallet. Enligt Cancerfonden dör ca 600 personer...

| Kemikaliesäkerhet
Sex skyldigheter i ditt kemikaliearbete

Den 20 oktober, kl. 10:00 – 10:45 har EcoOnline ett kostnadsfritt webbinarium baserat på den populära guiden ”Dina sex...

| Kemikaliesäkerhet
Ökat intresse för digitala krishanteringssystem

De senaste årens kriser har medfört en annan medvetenhet kring incident- och krishantering, vilket har lett till att...