Kemikalieförteckning

Skapa, publicera
och distribuera säkerhetsdatablad

Ta fram säkerhetsdatablad för dina kemiska produkter och gör det enkelt för din kund att söka och ladda ned säkerhetsdatablad. Din hemsida är alltid uppdaterad med senaste information utan att du behöver underhålla det manuellt – tryggt, smidigt och tidsbesparande.

SDS (Header) SWE

Publiceringsverktyg för säkerhetsdatablad

EcoOnline hjälper dig att skapa, publicera och distribuera säkerhetsdatablad enligt gällande regler. Oavsett om du har en liten verksamhet med få produkter eller en stor verksamhet med många produkter kan vi hjälpa dig att se till att du uppfyller kraven på hantering och leverans av säkerhetsdatablad i det land där produkten släpps ut på marknaden.

Vi är stolta över att kunna tillhandahålla en tjänst som tillgodoser våra kunders behov och hjälper dig att förhålla dig till komplexa nationella och internationella regler. 

Vare sig behovet gäller distribution av säkerhetsdatablad eller kostnadseffektiva översättningsfunktioner kan våra lösningar hjälpa dig att ta hand om information i hela leveranskedjan.

Se demovideo om Chemical Manager

Få en guidad tur i Chemical Manager på bara 3 minuter.

Se videon här
Kopia av Namnlös design (10)
AA---Quote-Valvoline-150x100

"Utan EcoOnline hade vi varit tvungna att anställa en extra medarbetare för att hantera alla våra säkerhetsdatablad!"


Juliana Hestad, Produktchef, Valvoline Oil AS

Viktiga funktioner

New-Icon_Key-Features
Sökfunktion

Gör det enkelt för din kund att söka och ladda ner säkerhetsdatablad via er webbplats. Alltid uppdaterade säkerhetsdatablad på er webb utan manuellt underhåll – tryggt, smidigt och tidsbesparande. En värdefull service till era kunder.

New-Icon_Key-Features
Rapporter

Skapa flexibla rapporter och få full kontroll på dina produkter. Du kan till exempel ta ut rapporter som visar klassificeringen hos dina produkter, vilka ämnen som ingår i de olika produkterna och vilka produkter som är klassade som farligt gods.

New-Icon_Key-Features
Distribution

Automatiserar utskicken av säkerhetsdatablad till dina kunder. Du väljer själv när och hur ofta de ska skickas ut. Utskickshistoriken sparas i systemet, en trygg funktion att ha vid en inspektion från myndigheterna. Integreras med ditt affärs – eller ordersystem.

Våra kunder

Verksamma i över 80 branscher

På EcoOnline brinner vi för hälsa, säkerhet och hållbarhet. Vår innovativa attityd hjälper oss att kontinuerligt utveckla vår programvara till ett användarvänligt stöd för en mängd olika företag. Vi har över 20 års erfarenhet av att arbeta inom flera branscher över hela Europa i enlighet med EU-lagstiftningen.

Läs mer

Kom igång med publiceringslösningen för säkerhetsdatablad idag

Boka ett möte med en av våra konsulter för att diskutera digitalisering av era processer för kemikaliehantering med EcoOnline.

Boka möte här
SE_3-900x900

Adam Erikson

Account Manager, EcoOnline 

Relevanta artiklar

| occupational safety
Allt du behöver veta om arbetsmiljöcertifiering

Vad innebär arbetsmiljöcertifiering? Varje dag kommer tusentals människor till skada, eller rentav dör i...

| occupational safety
Har ditt företag “S-faktorn”?

Megatrender inom framtidens arbete, såsom digital omvandling, distansarbete och ökat fokus på hållbarhet,...

| occupational safety
Förebygg buller på arbetsplatsen

Buller på arbetsplatsen – varje decibel kan göra skillnad för din hälsa  Oavsett vad du arbetar med så är du omgiven av...