Kemikalieförteckning

Skapa, publicera
och distribuera säkerhetsdatablad

Gör det enkelt för din kund att söka och ladda ner säkerhetsdatablad. Alltid uppdaterade säkerhetsdatablad på din webb utan manuellt underhåll – tryggt, smidigt och tidsbesparande.

NEW-SDS-Authoring-Hero-Mockups_900x650_2021

Publiceringslösning för säkerhetsdatablad

EcoOnline hjälper för närvarande kunder med hantering av att skapa, publicera och distribuera säkerhetsdatablad över hela världen samtidigt som de uppfyller de regelverk som finns.  Oavsett om du har en liten verksamhet med en produkt eller en stor verksamhet med flera produkter, kan vi hjälpa dig att se till att du uppfyller kraven på hantering av säkerhetsdatablad i det land där produkten släpps ut på marknaden.

Vi är stolta över att kunna tillhandahålla en tjänst som tillgodoser våra kunders behov medan de arbetar i en utmanande miljö med komplexa lokala, nationella och internationella regler.

Vare sig det är distribution av SDB eller kostnadseffektiva översättningsfunktioner för SBD, kan våra lösningar hjälpa dig att ta hand om spårning och hantering av kemikalier och tillhörande information i hela leveranskedjan.

AA---Quote-Valvoline-150x100

"Utan EcoOnline hade vi varit tvungna att anställa en extra medarbetare för att hantera alla våra säkerhetsdatablad!"


Juliana Hestad, Produktchef, Valvoline Oil AS

Visste du att
70% 

av kontrollerade webbshoppar inte har tillräcklig information om produkter som innehåller farliga ämnen! 

Läs mer hos KEMI

Viktiga funktioner

New-Icon_Key-Features
Sökfunktion

Gör det enkelt för din kund att söka och ladda ner säkerhetsdatablad via er webbplats. Alltid uppdaterade säkerhetsdatablad på er webb utan manuellt underhåll – tryggt, smidigt och tidsbesparande. En värdefull service till era kunder.

New-Icon_Key-Features
Rapporter

Skapa flexibla rapporter och få full kontroll på dina produkter. Du kan till exempel ta ut rapporter som visar klassificeringen hos dina produkter, vilka ämnen som ingår i de olika produkterna och vilka produkter som är klassade som farligt gods.

New-Icon_Key-Features
Distribution

Automatiserar utskicken av säkerhetsdatablad till dina kunder. Du väljer själv när och hur ofta de ska skickas ut. Utskickshistoriken sparas i systemet, en trygg funktion att ha vid en inspektion från myndigheterna. Integreras med ditt affärs – eller ordersystem.

Våra kunder

Verksamma i över 80 branscher

På EcoOnline brinner vi för hälsa, säkerhet och hållbarhet. Vår innovativa attityd hjälper oss att kontinuerligt utveckla vår programvara till ett användarvänligt stöd för en mängd olika företag. Vi har över 20 års erfarenhet av att arbeta inom flera branscher över hela Europa i enlighet med EU-lagstiftningen.

Läs mer

Kom igång med publiceringslösningen för säkerhetsdatablad idag

Boka ett möte med en av våra konsulter för att diskutera digitalisering av era processer för kemikaliehantering med EcoOnline.

Boka möte här
Image

Hannah Daly

Account Manager, EcoOnline 

Relevanta artiklar

| Health & Safety
Faromärkning och faropiktogram – ha koll på kemikalierna

Tanken med faropiktogram är att på ett enkelt och tydligt sätt informera användare om de risker som farliga kemikalier...

| Health & Safety
Därför är hälsa och säkerhet så viktiga

Hälsa och säkerhet bör vara en integrerad del av alla verksamheter oavsett form eller storlek. Att värna om de...

| Health & Safety
Så förbättrar du ditt hanteringssystem för arbetstillstånd

För många verksamheter som sysslar med underhåll spelar speciella arbetstillstånd en viktig roll för att skapa säkra...