Hälsa & Säkerhet

HMS-system
för ditt arbetsmiljöarbete

Engagera Ledning, HR, Chefer, Skyddsombud och Företagshälsovården med EcoOnline HMS system. Med vår mjukvara kan du skapa ett ledningssystem för arbetsmiljöprocesser i er verksamhet. 

EHS-Category-Page-Hero-Image_900x650_

Hälsa, Miljö och Säkerhets (HMS) moduler 

Våra funktionella moduler ger den perfekta tillämpningen av EcoOnlines HMS-system. Vi är övertygade om att oavsett dina krav på ett system för hälsa och säkerhet har EcoOnline en modul som passar dig. Du kan enkelt och flexibelt lägga till eller ta bort moduler när som helst.

observation-64x64px
Observation

Med EcoOnlines Observationsmodul är det enkelt att identifiera riskområden och att genomföra kontrollåtgärder. Du ges möjlighet att identifiera både riskfyllda och säkra beteenden, ett proaktivt arbete som alla anställda är delaktiga i.

incident-64x64px
Händelser

Registrera och analysera alla dina händelser i vårt HMS-system. Våra moduler är integrerade och kan anpassas efter dina behov. Registrera åtgärder, utred och se grundorsaken till olyckor eller tillbud.

asset_register-64x64px
Tillgångar

Med EcoOnlines Tillgångsregister kan du på ett enkelt sätt registrera och hantera din organisations värdefulla tillgångar. I denna modul kan du snabbt spåra dina mest värdefulla tillgångar för att se till att de är i toppskick när du behöver dem.

risk-64x64px
Riskbedöm arbetsmiljön

Riskbedöm din arbetsmiljö med riskhanteringsmodulen som guidar dig genom processen. Det enkla tillvägagångssättet för kvantitativ och kvalitativ riskbedömning säkerställer att alla faror förstås och låter bedömaren utveckla nödvändiga kontroller.

audit-64x64px
Revisioner

Hantera er revision, skyddsrond och checklistor från en central plats. Skapa skyddsrond mallar, checklistor, schemalägg revisioner eller inspektioner för personalen för att säkerställa ansvarsskyldighet igenom hela processen.

permit_to_work-64x64px
Arbetstillstånd

Gör det enkelt att kontrollera arbetsuppgifter med hög risk med vårt intuitiva verktyg "Permit to Work". Övervaka alla entreprenörer på plats, lagra alla dokument på ett ställe och identifiera enkelt status för dina arbetstillstånd.

advanced_rca-64x64px
Grundorsaksanalys

EcoOnlines mjukvara för avancerad grundorsaksanalys gör det möjligt att genomföra omfattande incidentundersökningar och analysera grundorsak, allt i ett enda system.

pow-64x64px
Riskhantering

EcoOnlines modul för riskbedömning låter er anamma ett strukturerat tillvägagångssätt för att hantera kvantitativa och kvalitativa riskbedömningar.

Viktiga funktioner

New-Icon_Key-Features
Elegant lösning

EcoOnlines eleganta lösning är kopplad och distribuerad med hjälp av mikrotjänster och polyglott-uthållighet

New-Icon_Key-Features
Integration

Integrera valfritt antal mobil-, webb- eller internetaktiverade applikationer

New-Icon_Key-Features
Trygg & Säkert

Skyddad av våra säkerhetspartners Rackspace, Cloudflare och Symante

New-Icon_Key-Features
ISO CERTIFIERADE

Fullt ISO / IEC 27001: 2013 (ISO 27001) certifierade

New-Icon_Key-Features
Artificiell intelligens

Samarbetar med IBM Watson för att få en en tydlig och grundlig nivå av intelligens

New-Icon_Key-Features
Grafisk databas

Databas med en teknik som erbjuder enkel och uttrycksfull representation av din data

Våra kunder

Verksamma i över 80 branscher

På EcoOnline brinner vi för hälsa, säkerhet och hållbarhet. Vår innovativa attityd hjälper oss att kontinuerligt utveckla vår programvara till ett användarvänligt stöd för en mängd olika företag. Vi har över 20 års erfarenhet av att arbeta inom flera branscher över hela Europa i enlighet med EU-lagstiftningen.

Läs mer

Få kontroll på din arbetsmiljö

Påbörja din resa med oss och skapa en säkrare och tryggare arbetsplats genom ett klick.

Boka möte här
Image

Hannah Daly

Account Manager, EcoOnline