KOSTNADSFRIA WEBBINARIUM

Vi håller kostnadsfria webbinarium så du får kunskap och enklare kan arbeta förebyggande med arbetsmiljö och säkerhet på din arbetsplats.

Delta i våra kostnadsfria webbinarium och fördjupa dina kunskaper med hjälp av våra erfarna experter på HSE och kemiska arbetsmiljörisker.

Vid hantering av kemiska produkter och arbete inom HSE finns det antal lagstadgade krav på dokumentation som det kan vara svårt att överblicka. Vi vill göra det enklare för dig att inhämta den kunskap som krävs om regelverket så att du får en bättre översikt över vad som gäller för er verksamhet. Dessutom delar våra erfarna experter gärna med sig av tips på hur man kan arbeta mer effektivt samtidigt som man skapar säkra och hållbara arbetsplatser.

 

Live webbinarium

Registrera dig på våra webbinarium som du kan vara med på live.

 

Hur svårt kan det vara?

4 maj 2021

En introduktion som handlar om att det är lättare att krångla till arbetsmiljöarbetet än att göra det enkelt och tydligt att alla i en organisation kan bidra till att vara steget före ohälsa och olycka på riktigt.

Registrera dig här

Hälsofrämjande arbetsplatser – med perspektiv på organisatorisk och social arbetsmiljö

2 juni 2021

Vi kan som arbetsgivare ge förutsättningar och verktyg för både trivsel och hälsa. Tillsammans med medarbetarens egna vilja och engagemang kan vi skapa resultat.

Registrera dig här

Självledarskap – bli ditt bästa jag i ditt livs olika roller

28 oktober 2021

För att leda andra måste du först kunna leda dig själv.

Registrera dig här

Vinnande företagskultur

25 november 2021

Kultur är inte bara vad vi uppmuntrar utan också vad vi tillåter. Varje arbetsgivare vinner på att aktivt jobba med sin företagskultur.

Registrera dig här

On demand webbinarium

Webbinarium vi redan har genomfört men där du själv bestämmer vart och när du kollar på dem. 

 

 

Nytt inom CLP

I det här korta webbinarium kommer vi sammanfatta skyldigheter under CLP/ REACH beroende på din roll i distributionskedjan och gå genom de senaste, viktiga tekniska anpassningar till CLP. Flera ändringar rör kategori för fysikaliska faror som trädde i kraft under år 2020.

Se webbinarium

Har ledningen koll på kemikaliehantering och arbetsmiljöarbetet?

Webbinarium om hur arbetsgivaren kan ta ansvar för kemikaliehanteringen, det systematiska arbetsmiljöarbetet, skapa en bra säkerhetskultur och få både medarbetare och chefer att ta sin del av ansvaret. Tillgång till checklistor, guider och scanningsverktyg.

Se webbinarium

Så läser du ett säkerhetsdatablad

Tycker du det är svårt att läsa säkerhetsdatablad? Det är inte alltid lätt att veta vad man ska göra med informationen och vart man hittar relevant information. I detta webbinarium hoppas vi ge dig en ökad förståelse för säkerhetsdatablad och hur du ska använda det.

Se webbinarium

Har du som chef koll på arbetsmiljöriskerna och hur du ska riskbedöma?

E-webbinarium där du får lära dig vad du behöver tänka på för att göra riskbedömningar och handlingsplaner som leder till riktiga resultat. Du får tillgång till checklistor och snabbscanningsverktyg som hjälper dig ta din del av arbetsmiljöansvaret.

Se webbinarium

Engelskt webbinarium.** Acting on Incidents to Prevent Accidents in the Food & Beverage Industry

I detta webbinar kommer vi att titta på incidenthantering inom livsmedels- och dryckesindustrin. Vi kommer att fokusera på de policy, arbetsprocesser och metoder som är bra att tänka på vid en incident och hur dessa leder till minskade olyckor inom branschen.

Se webbinarium

Riskbedömning av kemikalier

Kemiska produkter förekommer på de flesta arbetsplatser. Utan rätt kunskap om vilka farliga egenskaper de produkterna har samt vilka skyddsåtgärder som behövs, finns risk för olyckor och ohälsan orsakad av exponering för kemikalier. Kom med på vårt webbinarium och lär dig mer om riskbedömning av kemikalier.

Se webbinarium

Hur svårt kan det vara? Kom igång med ditt arbetsmiljöarbete!

Många upplever att det är svårt att få tid för arbetsmiljöarbetet, att det är komplext och att det är svårt att komma igång. Känner du igen dig? Vi hjälper dig att gå från ”Hur svårt kan det vara?” till att ”Det här är ju lätt!”.

se webbinarium

Substitution & riskbedömning – och andra nyheter i Chemical Manager

Vill ni komma igång med utbytet av farliga kemikalier i er verksamhet men vet inte var ni ska börja? Hade en färdig riskbedömningsmall underlättat ert riskbedömningsarbete? Se detta webbinar för att upptäcka möjligheterna i nya Chemical Manager och hur du får tillgång till dessa funktioner.

Se webbinarium

5 tips för en hållbar säkerhetskultur på din arbetsplats

Genom förebyggande åtgärder, mer kunskap och tillämpning av ny kunskap har arbetsrelaterade skador minskat kraftigt under de senaste 30 åren. Under detta webbinarium får du tips och kunskap för hur ni kan skapa en hållbar säkerhetskultur på din arbetsplats.

Se webbinarium

Substitution – så gör du

I detta webbinarium möter du Caroline, hon berättar vad du behöver veta om substitution av farliga kemikalier. I detta webbinarium kommer hon också att visa ett exempel på substitution i EcoOnlines nya substitutionsverktyg.

Se Webbinarium

Varför man har en kemikalieförteckning och fem fördelar med en digital hantering av en sådan

Många verksamheter hanterar kemikalier och enligt Arbetsmiljöverket brister 8 av 10 arbetsplatser i hanteringen av kemikalier. Öka din kunskap och få tips på hur din verksamhet enklare kan få bra koll.

Se webbinarium

Kemikalier och lagstiftning för nybörjare

I vår kontakt med verksamheter märker vi att verksamheter ofta har fler kemikalier än de tror. Det skiljer sig mycket från verksamhet till verksamhet hur bra koll personalen har kring lagstiftningen och hur kemikalier och hanteringen ska dokumenteras. Vill du få bättre koll eller har du en kollega som vill lära sig mer?

Se webbinarium

2 populära tilläggstjänster

I din kemikalieförteckning i Chemical Manager finns mycket information som du både kan få tillgång till enkelt och ta ut i rapporter, skräddarsytt efter dina behov. Se detta webbinarium för att få mer ut av din kemikalieförteckning.

Se webbinarium

Latest Trends in Health & Safety training

Detta webbinarium undersöker några av de senaste trenderna när det gäller HMS-utbildningskrav, vilket utbildningsbehov det finns inom organisationer och några av de nyare tekniker som används inom hälso- och säkerhetsutbildning. Detta webbinarium är på engelska.

Se webbinarium

Kontakta oss här