Vår kundsupport finns här för dig!

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor. Hittar du inte svaret på din fråga, vänligen kontakta oss. Vi har en fantastiskt kunnig supportavdelning som mer än gärna hjälper till!

Kundnöjdhet 2019: 98,9%

Öppettider
mån-tor 8-17
fre 8-15

Vanliga frågor

Har du glömt ditt lösenord kan du efterfråga att detta återställs. Detta gör du enklast genom att klicka på ”Logga in” och sedan länken ”Glömt ditt användarnamn eller lösenord?”. Fyll i din e-postadress så skickas ett e-postmeddelande med en återställningslänk.

Om företaget som du jobbar på är kund till EcoOnline är du välkommen att ta kontakt med EcoOnlines support, vi hjälper dig att komma i kontakt med ansvarig administratör hos er som kan hjälpa dig att få tillgång till ert verktyg.

De säkerhetsdatablad som finns tillgängliga öppet på EcoOnlines hemsida är bara en begränsad del av hela EcoOnlines databas. För full access till databasen behöver ni logga in som kund och söka upp produkten via sökverktyget i ert system.

Använd funktionen Sök i toppmenyn för att få fram fler sökfält att välja på. Klicka på båda knapparna Fler sökalternativ tills du får upp rutan med Datumsökning. Välj Tillagd till plats i rullistan och sedan de datum du önskar söka från i de två nästkommande rutorna.

Ja, säkerhetsdatabladet uppdateras automatiskt i din kemikalieförteckning när leverantören ger EcoOnline tillgång till en uppdaterad version.

Gå in i ditt system och sök efter produkten. Klicka på fliken Alla tillgängliga produkter. Längst ner på sidan finner du knappen Efterfråga SDB. Fyll i all information och lägg till säkerhetsdatabladet, klicka sedan på Skicka. För mer information se:  https://info.ecoonline.se/produktuppdateringar_chemical_manager

Skicka det uppdaterade säkerhetsdatabladet till sdb.se@ecoonline.com

Hittade du inte svaret du sökte?
- Skicka ett mail till oss: support.se@ecoonline.com