Multiethnic group of happy business people working together in office
Webbinarium

Hälsofrämjande arbetsplatser – med perspektiv på organisatorisk och social arbetsmiljö

Översikt

Titel: Hälsofrämjande arbetsplatser – med perspektiv på organisatorisk och social arbetsmiljö

Datum: 2 juni 2021
Tid: 13:00 - 13:30

 

Registrera dig här:

Sammanfattning

Alla har rätt till ett bra arbetsklimat enligt Arbetsmiljölagen. Vi som arbetsgivare och som arbetstagare vill känna arbetsglädje och trivas på vår arbetsplats.

Vi kan som arbetsgivare ge förutsättningar och verktyg för både trivsel och hälsa. Tillsammans med medarbetarens egna vilja och engagemang kan vi skapa resultat.

Genom ledarskap, kultur, tydlighet, och kommunikation har vi bra förutsättningar att lyckas.

Vilka är framgångsfaktorerna? Hur hanterar och förebygger vi konflikter, stress och utanförskap? Hur ökar vi sammanhållningen? Hur får vi mer av arbetsglädje? Och hur hjälper vi våra medarbetare att ha en bra balans mellan jobb och fritid.

Resultat får vi inte av det vi vet, utan av vad vi gör. Så hur skall vi tänka och göra rent praktiskt för att lyckas?

Talare

FotoHelenaBerggren2018
Helena Berggren
Entreprenör och utbildare

 

Helena Berggren är entreprenören som sedan 1996 startat och drivit upp två bolag. Sedan 17 år tillbaka arbetar hon i det egna bolaget, Helena Berggren AB, som managementkonsult, utbildare och föreläsare. Företaget arbetar brett inom områden såsom företagskultur, ledarskap, medarbetarskap, arbetsmiljö, kommunikation mellan människor samt service och bemötande. Helena är ofta anlitad inom förändringsledning och verksamhetsutveckling.

Helena har arbetat med ledarskap i över 25 år, både nationellt och internationellt. Hon har hjälpt 100-tals företag att utvecklas och nå sin fulla potential. Hon har hjälpt över 7000 personer till en bättre hälsa och sundare livsstil. Helenas devis är ”Resultat får du inte av vad du VET utan av vad du GÖR” och hon har gjort sig känd som en ”doer”, hon inte bara vet, hon gör.

Bland hennes uppdragsgivare finns allt från enmansföretag till börsbolag, från många olika branscher, universitet, högskolor och stiftelser.
Att lyssna på Helena ger energi och många aha-upplevelser. Kom och låt dig inspireras!